Hello world! Искаме да ви покажем красотата на света, доверете се на нас и на тези, които я откриха с нас!

За където и да пътувате, винаги разчитайте на нашата професионална помощ и подкрепа!

Коментари

17/02/2019
ТО"Червен корал" организира за нашата гимназия за първи път пътуване с маршрут Пловдив-Калофер-Шипка-Етъра и Габрово, съгласно договор между двете страни. ТО "Червен корал" ни предостави и следните услуги: хотелско настаняване, организиране на екскурзии и ученически лагери, закупуване билети за пътуване със самолет, трансфери, застраховки в страната и чужбина, организиране на различни туристически пътувания. Услугите, предмет на договора ни, бяха изпълнени професионално, в срок и на високо професионално ниво. Благодарим на фирмата за положените усилия, за добрата организация, за перфектната лигистика, за прецизната и експедитивна работа. В лицето на ТО"Червен корал" Националната Търговска Гимназия-Пловдив срещна коректен партньор, предоставящ високо качество на предлаганите туристически услуги.
17/02/2019
Фирма "Автотранс 2000" ООД препоръчва ТО , "Червен корал", която ни предоставя отлични услуги като организиране на туристически пътувания, хотелско настаняване, резервации, закупуване на самолетни билети, трансфери, екскурзии, застраховки в страната и чужбина. При организиране на наше фирмено пътуване съгласно договор от 25.04.2012, организацията беше на високо ниво, а услугите, предмет на посочения договор, бяха извършени на изключително професионално ниво. С удоволствие и с пълна сигурност в твърденията си, препоръчваме ТО"Червен корал" като сериозен, способен и надежден партньор!
17/02/2019
ТО "Червен корал" е наш дългогодишен партньор при реализиране на семинари, обучения, конференции и конгреси. Ползотворната ни съвместна работа по горе посочените мероприятия води до тяхното провеждане на изключително високо ниво. Бихме желали да изразим нашата висока оценка за прецизността, перфектното и в срок, изпълнение на поетите ангажименти от ТО "Червен корал", което прави нашето партньорство изключително успешно. Декодизайн Груп ООД изказва своята благодарност на ТО "Червен корал' за експедитивната работа, перфектната логистика и своевременни действия.

Вашият коментар