ТА ЧЕРВЕН КОРАЛ продава електронни самолетни билети от и за цял свят по редовни и чартърни полети, както и билети за нискотарифните авиокомпании.

Etix® – електронният билет e билет без хартиен носител. Информацията се изпраща директно в базa данни на авиокомпанията. Вие получавате уникален номер на резервация и номер на билет.По този начин не съществува опасност от изгубване на билета.
Чекирането зa полета e след като се легитимирате с международен паспорт или с лична карта за EU на чек-ин гишетата на летището.

За ваше удобство, от нас може да си закупите билет, където и да се намирате и да го платите по най-удобният за вас начин – в брой в офиса на агенцията или по банков път. След това ние Ви изпращаме разпечатка на билета по emai или факс.

Преди издаване на билета:

 • Резервации за пътуване със самолет

Благодарение на отличното сътрудничество между нас и представените в България авиокомпании нашите клиенти се ползват с предимство при потвърждаването на места.

 • Варианти за пътуване

На всеки наш клиент ние предлагаме избор от минимум три варианта за всяко пътуване.

 • Цени и тарифи

Ние работим с всички авиокомпании и имаме достъп до всички съществуващи на българския пазар цени. Непрекъснато усъвършенстваме своите умения. Това ни позволява винаги да предлагаме възможно най-евтината тарифа в съответствие с датите на пътуването и желанията на клиента.

 • Техники за намаляване на цената

Ние използваме комбинации от билети, специални намаления и други, за да предложим възможно най-ниска цена на клиентите ни.

 • Издаване на самолетни билети

Ние ще се погрижим да Ви снабдим с валиден електронен билет за всеки поискан от Вас полет или желана дестинация.

 • Разпечатка за потвърден маршрут

Заедно с Вашите пътническите документи Вие получавате и възможно най-пълната разпечатка за потвърдения маршрут. която включва: Име на пътника, дата на пътуване, авиокомпания, номер на полета, междинни кацания, време за връзка, летище и терминал за излитане и кацане, храна (ако е отразена), предварително запазени места (ако има потвърдени такива).

След издаване на билета:

 • Преиздаване на самолетни билети

Ние ще Ви съдействаме при промяна на дата или име в билета, след разрешение за това от съответните авиокомпании. След това билета се преиздава. Всяко доплащане, ако се налага такова, е за сметка на пътника и се заплаща в брой в офиса или по банков път.

 • Глоби

Ние винаги уведомяваме нашите клиенти за условията на избраните от тях тарифи.
Ние правим всичко възможно да избегнем плащането на глоби към авиокомпаниите в случаите, когато Вие не сте спазили тези условия.

 • Включване в програмите за редовни клиенти на авиокомпаниите

Ние оказваме пълно съдействие и обезпечаваме правилното отразяване на натрупаните мили в сметките на клиентите, които участвуват в такива програми.

 • Предварително запазване на място в самолета

Винаги, когато съществува техническа възможност, ние предлагаме и запазваме предварително желаното от Вас място в самолета.

 • Осигуряваме всички допълнителни специални изисквания на клиентите

Ние винаги информираме авиокомпаниите за вашите допълнителни изисквания.

 • Предварителен чек-ин – 24ч преди полет

Винаги, когато съществува техническа възможност, ние предлагаме чек-ин в зависимост от условията на съответната авиокомпания.

 • Предварително принтиране на бордна карта

Винаги, когато съществува техническа възможност, ние предлагаме принтиране на бордната карта.